در پرورش و تکثیر انواع آبزیان، هرچقدر بتوان شرایط پرورشی را به محیط زندگی طبیعی آنها نزدیکتر کرد، احتمال موفقیت بیشتر خواهد بود. همیشه یکی از مهمترین چالشها در این راستا، نوع غذا و نحوه تغذیه آبزی بوده است. سعی شده است، برای انواع آبزیان غذاهای مصنوعی ساخته شود، ولی با توجه به تنوع ماهیان پرورشی بهویژه ماهیان دریایی، فراهم کردن جیره متعادل برای همه آنها با سختیهایی روبرو بوده است. از اینرو، استفاده از غذاهای زنده در پرورش انواع آبزیان همیشه جایگاه و اهمیت ویژهای داشته است. مهمترین ویژگیهای غذای زنده مناسب شامل: ارزش غذایی بالا، عاری بودن از آلودگی و عوامل بیماریزا و پرورش آسان، اقتصادی و پایدار، است. کرم سفید با توجه به موارد مذکور و در مقایسه با بسیاری از غذاهای زنده دیگر، یکی از بهترین گزینهها در پرورش انواع آبزیان و از جمله آبزیان زینتی است. این کرم برای تغذیه برخی از ماهیان آب شور و شیرین استفاده شده است و ماهیان مختلف واکنش تغذیهای متفاوتی نشان دادهاند که نشان میدهد، کاربرد این کرم از طرفی پتانسیل بالایی دارد و از سوی دیگر باید بررسیهای تکمیلی بر تغذیه گونههای مختلف ماهی انجام شود. از اینرو، دسترسی به اطلاعات پایه در مورد این کرم بسیار ضروری بهنظر میرسد. در این مقاله زیستشناسی، ارزش غذایی و غنیسازی، تکثیر و پرورش و روش برداشت این کرم ارائه شده است.