[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه نمایه کننده
..
:: دوره 10، شماره 3 - ( 7-1402 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 63-57 برگشت به فهرست نسخه ها
مقاله مروری:‌ مروری بر ویژگی‌‌ها و کاربردهای پسماند میوه پسته (Pistacia vera)با هدف استفاده در جیره غذایی آبزیان
محمدمهدی شاه‌‌محمد پورعسکری*، امید صفری
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.
چکیده:   (490 مشاهده)
امروزه پسته به عنوان یک محصول راهبردی در بخش کشاورزی مطرح است. ضایعات تولیدی در بخش فرآوری پسته به عنوان یک مشکل مهم محیط زیستی ملاحظه می‌‌گردد. وجود ترکیبات ضد تغذیه‌‌ای همچون ترکیبات فنلی و تانی استفاده از این پسماند را با مشکل روبرو نموده است. مکمل غذایی حاوی عصاره پوسته سبز پسته باعث کاهش استرس ناشی از دستکاری در ماهی کپور معمولی شد. در مجموع، به‌نظر می‌‌رسد، با شناسایی و بهینه‌سازی روش‌‌های مناسب فرآوری پوسته سبز پسته همچون هیدرولیز آنزیمی، تخمیر و عصاره گیری می‌‌توان ترکیبات ارزشمندی تولید نمود که به عنوان مکمل، محرک رشد و ایمنی در جیره غذایی آبزیان قابل استفاده باشد.
 
واژه‌های کلیدی: پسته، ضایعات، ترکیب شیمایی، فرآوری، غذای آبزیان
متن کامل [PDF 434 kb]   (186 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1402/4/19 | پذیرش: 1402/4/10 | انتشار: 1402/4/10
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

A review of the characteristics and applications of pistachio fruit residue (Pistacia Vera) with the purpose of use in aquatics diet. 3 2023; 10 (3) :57-63
URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-332-fa.html

شاه‌‌محمد پورعسکری محمدمهدی، صفری امید. مقاله مروری:‌ مروری بر ویژگی‌‌ها و کاربردهای پسماند میوه پسته (Pistacia vera)با هدف استفاده در جیره غذایی آبزیان. آبزیان زینتی. 1402; 10 (3) :57-63

URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-332-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( 7-1402 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی-ترویجی آبزیان زینتی Journal of Ornamental Aquatics
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4660