[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
شماره آینده::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه نمایه کننده
..
:: دوره 7، شماره 2 - ( 4-1399 ) ::
جلد 7 شماره 2 صفحات 37-29 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر پودر فلفل پاپریکا (Capsicum annum) بر فراسنجه‌های خونی گورخر ماهی (Danio rerio)
کسری لطفی ، سید پژمان حسینی شکرابی* ، نگار محمدی ، امین آوازه
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
چکیده:   (1544 مشاهده)
به منظور بررسی تأثیر پودر فلفل پاپریکا بر فراسنجه‌های خونی گورخر ماهی تعداد 480 قطعه بچه ماهی با وزن اولیه 05/0 گرم و طول کل 71/1 میلی‌متر در یک طرح آزمایشی تصادفی با چهار تیمار و 3 تکرار، بین 12 آکواریوم تقسیم شدند. بدین منظور، جیرههای آزمایشی با مقادیر صفر (شاهد)، 1 (تیمار 1)، 2 (تیمار 2) و 3 (تیمار 3) درصد پودر پاپریکا تهیه شدند و ماهیان به مدت 56 روز پرورش داده شدند. در پایان دوره پرورش، نتایج نشان داد که اکثر پارامترهای خونی در بین تیمار‌ها فاقد اختلاف معنی‌دار بود (05/0p>) در حالیکه بیشترین تعداد گلبول­های سفید در تیمارهای 2 و 3 نسبت به سایر تیمارها ثبت شد (05/0p<). همچنین شمارش افتراقی لکوسیت‌ها نشان داد بیشترین درصد لنفوسیت و مونوسیت‌ در مقایسه با گروه شاهد در تیمار 2 و 3 درصد مشاهده شد (05/0p<). به طورکلی، تجویز خوراکی پودر فلفل دلمه‌ای به­ویژه در سطح 3 درصد می‌تواند سبب بهبود برخی فراسنجه‌های خونی گورخر ماهی گردد.
واژه‌های کلیدی: گورخر ماهی، فلفل، پاپریکا، فراسنجه‌های خونی
متن کامل [PDF 598 kb]   (352 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/2/23 | پذیرش: 1399/6/10 | انتشار: 1399/4/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Lotfi K, Hosseini S P, Mohammadi N, Avazeh A. Effect of paprika pepper powder (Capsicum annum) on blood parameters of zebrafish (Danio rerio). 3 2020; 7 (2) :29-37
URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-221-fa.html

لطفی کسری، حسینی شکرابی سید پژمان، محمدی نگار، آوازه امین. اثر پودر فلفل پاپریکا (Capsicum annum) بر فراسنجه‌های خونی گورخر ماهی (Danio rerio). آبزیان زینتی. 1399; 7 (2) :29-37

URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-221-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 2 - ( 4-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی-ترویجی آبزیان زینتی Journal of Ornamental Aquatics
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645