این تحقیق با هدف بررسی تأثیر پودر پیاز خوراکی بر شاخصهای خونی ماهی قرمز حوض طی مدت هشت هفته انجام شد. پودر پیاز در سطوح مختلف0، 5/0، 1 و 5/1 درصد به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار افزوده شد. ماهیان با میانگین وزن اولیه 09/0±16/1 گرم در مخازن توزیع و تا حد سیری تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش شاخصهای خونی (هموگلوبین، هماتوکریت، تعداد گلبولهای سفید و قرمز) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاکی از افزایش شاخصهای خونی در ماهیان تغذیه شده با پود پیاز بود و بهطور معنیداری میزان هماتوکریت در تیمار حاوی 5/0 و 1 درصد پودر پیاز نسبت به گروه شاهد افزایش یافت (05/0P<). در مجموع به نظر میرسد بهبود مشخصههای خونی مربوط به ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 5/0 درصد پودر پیاز میباشد.
Rigi F, Gharaei A, Ghafari M, Akrami R. Effect of dietary onion (Allium cepa L.) powder on some hematological parameters of Goldfish (Carassius auratus). Ornamental Aquatics 2015; 2 (1) :11-16 URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-37-fa.html
ریگی فریده، قرایی احمد، غفاری مصطفی، اکرمی رضا. تجویز خوراکی پودر پیاز (Allium cepa) روی برخی شاخصهای خونی ماهی قرمز حوض (Carassius auratus). آبزیان زینتی. 1394; 2 (1) :11-16