[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه نمایه کننده
..
:: دوره 2، شماره 1 - ( 1-1394 ) ::
جلد 2 شماره 1 صفحات 9-1 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرات سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن جیره غذایی بر شاخص‌های تولید‌مثلی مولدین ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) و ارزیابی بقای لاروهای حاصله در مواجهه با تنش افزایش ناگهانی دما
امین فرحی* ، محمد سوداگر
چکیده:   (5673 مشاهده)

در این تحقیق اثر سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن بر عملکرد تولیدمثلی در ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) مورد بررسی قرار گرفت. 16 جفت ماهی مولد آنجل با میانگین وزنی 33/0±67/8 گرم به مدت 50 روز تا حد سیری تغذیه شدند و پس از طی این مدت شاخص­های تولیدمثلی شامل هماوری مطلق، درصد تفریخ، بقای لاروی تا مرحله جذب کیسه زرده، شاخص گنادی و همچنین مقاومت لاروها در مواجهه با تنش افزایش ناگهانی دما به میزان 10 درجه سانتی‏گراد مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در چهار سطح صفر (شاهد)، 1 (تیمار 1)، 5/1 (تیمار 2) و 2 (تیمار 3) درصد طراحی شد که هر تیمار شامل 3 تکرار بود. میزان هماوری مطلق در تیمار 2 به طور معناداری بالاتر از گروه شاهد بود (05/0>P)، ولی اختلاف معناداری بین تیمارهای 1، 2 و 3 و نیز گروه شاهد و تیمارهای 1 و 2 ملاحظه نشد(05/0<P). شاخص گنادی در تیمارهای 2 و 3 بالاتر از گروه شاهد و تیمار 1 بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (05/0>P). بیشترین درصد تفریخ به ترتیب در تیمار 2 (28/9±00/75 درصد) و تیمار 3 (85/8±95/66 درصد) مشاهده شد، به طوری که اختلاف معناداری (05/0>P) بین تیمار 2 با گروه شاهد و تیمار 1 ملاحظه شد. به علاوه اختلاف قابل توجهی درمیزان بقای لاروی تا مرحله جذب کیسه زرده و مقاومت لاروها در مقابل تنش حرارتی مشاهده نشد (05/0<P). با توجه به یافته های این تحقیق، افزودن پربیوتیک ایمونوژن در سطح 5/1 درصد به جیره غذایی مولدین ماهی آنجل جهت ارتقای شاخص­های تولید مثلی توصیه می­گردد.

واژه‌های کلیدی: پربیوتیک، ایمونوژن، شاخص‌های تولید مثلی، ماهی آنجل (Pterophyllum scalare).
متن کامل [PDF 695 kb]   (1367 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/8/18 | پذیرش: 1394/8/18 | انتشار: 1394/8/18
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Farahi A, Sudagar M. Effects of different levels of dietary prebiotic Immunogen on reproductive performance of angelfish (Pterophyllum scalare) breeders and larval survival resulting in a sudden increase of temperature stress. 3 2015; 2 (1) :1-9
URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-36-fa.html

فرحی امین، سوداگر محمد. اثرات سطوح مختلف پربیوتیک ایمونوژن جیره غذایی بر شاخص‌های تولید‌مثلی مولدین ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) و ارزیابی بقای لاروهای حاصله در مواجهه با تنش افزایش ناگهانی دما. آبزیان زینتی. 1394; 2 (1) :1-9

URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-36-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 1 - ( 1-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی-ترویجی آبزیان زینتی Journal of Ornamental Aquatics
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4710