[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
درباره نشریه
منشور اخلاقی نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
پایگاه نمایه کننده
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
(ISC)
دوره 6، شماره 3 - ( 6-1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
اثر نوع تغذیه در انعطافپذیری ریختی ماهی دمشمشیری (Xiphophurus helleri) در مراحل اولیه تکوین
ص. 1-6
فاطمه مشیدی
،
سهیل ایگدری
،
هادی پورباقر
چکیده
(164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(49 دریافت)
گزارش وقوع فیبروپاپیلوما در ناحیه لب در یک گله فرشته ماهی آب شیرین (Pterophyllum scalare) در شهر ساری
ص. 7-11
سید محمد حسینی
،
علیرضا نصیری
،
محسن فلاح
،
مرتضی ضیایی
،
غزاله صادق نژاد
،
شیلا امیدظهیر
چکیده
(181 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(59 دریافت)
گسترش بیماریهای انگلی به عنوان تهدیدی جدی برای صنعت پرورش ماهیان زینتی: بررسی میزان شیوع انگل آرگولوس (Argulus) در ماهیان زینتی ایران
ص. 13-22
علیرضا رادخواه
چکیده
(189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
هورمون رشد، عملکردها و امکان استفاده از آن در ماهیان زینتی
ص. 23-32
زهره امیرپور
،
علی حاجی بگلو
،
محمد سوداگر
،
ساناز عالیه
چکیده
(150 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(67 دریافت)
نقش همبند های نشاسته ذرت، سدیم اسکتیت و اوره فرمالدهید در افزایش پایداری غذای آبزیان
ص. 33-38
رضا قربانی واقعی
چکیده
(195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(53 دریافت)
بهینه سازی شرایط پرورش ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) با استفاده از روش آماری طرح مرکب مرکزی (CCD)
ص. 39-49
سهند جودکی
،
نرگس مورکی
،
شهرام دادگر
چکیده
(164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(47 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3991