[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 6، شماره 3 - ( 6-1398 ) ::
جلد 6 شماره 3 صفحات 33-38 برگشت به فهرست نسخه ها
نقش همبند های نشاسته ذرت، سدیم اسکتیت و اوره فرمالدهید در افزایش پایداری غذای آبزیان
رضا قربانی واقعی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی- موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر- رشت، ایران. صندوق پستی 3464-41635
چکیده:   (195 مشاهده)
همبندها موادی با منشا طبیعی یا مصنوعی بوده و در تولید غذای آبزیان حائز اهمیت می باشند. همبندها پایداری و قابلیت تولید غذا را افزایش داده و از هم پاشیدگی پلت ها در آب و در زمان حمل و نقل و انبار نمودن جلوگیری می نمایند. بسته به مواد اولیه مورد استفاده، روش ساخت غذا و میزان آسیاب مواد اولیه، نوع گونه آبزی، نوع و میزان همبند مورد نیاز می تواند متفاوت باشد. برخی ماهیان مثل قزل آلا، آزاد، گربه ماهی روگاهی(Channel Catfish)  و تیلاپیا غذا را سریعا مورد استفاده قرار داده و غذاهای با اندازه مناسب را می بلعند. برای این گونه ماهیان، پایداری چند دقیقه ای غذای پلت در آب کافی است. همچنین برای ماهیان خاویاری مدت زمان مصرف غذا از 5 دقیقه کمتر و حداکثر 15 دقیقه می باشد. بطور کلی  برای میگو پایداری 6-4 ساعت غذای پلت در آب، مناسب می باشد. جهت پایداری غذای پلت از  نشاسته ذرت به میزان 5-2 درصد، سدیم اسکتیت 2 درصد و اوره فرمالدهید به میزان 1-5/0 درصد استفاده می گردد. همبند اوره فرمالدهید مورد تایید اروپا و سازمان غذا و داروی آمریکا ( (FDA نمی باشد.
 
واژه‌های کلیدی: همبند، نشاسته ذرت، سدیم اسمکتیت، اوره فرمالدهید، غذای آبزیان
متن کامل [PDF 636 kb]   (53 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۸/۶/۱۲
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The role of corn starch, sodium smectite and urea formaldehyde in enhancing the food stability of aquatic organisms. 3. 2019; 6 (3) :33-38
URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-207-fa.html

قربانی واقعی رضا. نقش همبند های نشاسته ذرت، سدیم اسکتیت و اوره فرمالدهید در افزایش پایداری غذای آبزیان. آبزیان زینتی. 1398; 6 (3) :33-38

URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-207-fa.html



دوره 6، شماره 3 - ( 6-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی-ترویجی آبزیان زینتی Journal of Ornamental Aquatics
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 3991