امروزه سیستمهای باز چرخشی پرورش آبزیان از جمله آبزیان زینتی که به عنوان سیستمهای استفاده مجدد از آب نیز شناخته می شوند، توسعه
زیادی یافتهاند. این سیستمها معمو لاً در محیط و امکانات کشت آبی و تمام یا جزیی از امکانات نگهداری ماهیهای گرمسیری و آکواری ومهای
عمومی دیده میشوند. برای عملکرد بهینه این سیستمها، درک صحیح از مدیریت بهداشتی و سلامت ماهی بسیار ضروری است. در این مقاله پتانسیل
بیماریزایی ارگانیسمها در سیستمهای یاد شده مورد بررسی قرار میگیرند. علاوه بر این، قواعدکلی پیشگیری بیان شده و اهداف ساخت سیستمهای
چرخشی برای موارد مختلف را توضیح میدهد. این مجموعه میتواند نقطه آغاز مناسبی برای افراد علاقهمند باشد.