تجویز خوراکی پودر پیاز (Allium cepa)بر عملکرد رشد، بازماندگی و تغذیه ماهی قرمز حوض (carassius auratus)
|
فریده ریگی، احمد قرایی، مصطفی غفاری، رضا اکرمی* |
|
|
چکیده: (5049 مشاهده) |
این تحقیق با هدف بررسی تأثیر پودر پیاز خوراکی بر رشد، بازماندگی و شاخصهای تغذیه ای ماهی قرمز حوض طی مدت هشت هفته انجام شد .
1/16±0/ 1 درصد به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار افزوده شد. ماهیان با میانگین وزن اولیه 09 / 1 و 5 ،0/5 ، پودر پیاز در سطوح مختلف 0
گرم در مخازن توزیع و تا حد سیری تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش عملکرد رشد تغذیه و بقا مورد بررسی قرار گرفتند. تفاوت معنیداری در
0 درصد پودر پیاز نسبت به سایر تیمارها بهتر بود . / عملکرد رشد و تغذیه بین تیمارها وجود نداشت، اگرچه کارایی رشد و تغذیه در تیمار 5
0 درصد پودر پیاز مشاهده / بیشترین درصد بازماندگی در تیمار 5 .(P<0/ 0 درصد پودر پیاز بدست آمد ( 05 / بیش ترین نرخ زندهمانی در تیمار 5
در مجموع به نظر میرسد بهترین عملکرد رشد و کارایی تغذیه مربوط ماهیان .(P<0/ شد که نسبت به تیمار شاهد تفاوت معنیداری نشان داد ( 05
0 درصد پودر پیاز میباشد. / تغذیه شده با جیره حاوی
|
|
واژههای کلیدی: پودر پیاز، رشد، تغذیه، بازماندگی، ماهی قرمز. |
|
متن کامل [PDF 374 kb]
(1586 دریافت)
|
نوع مطالعه: پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1394/8/19 | پذیرش: 1394/8/19 | انتشار: 1394/8/19
|
|
|
|