این تحقیق با هدف بررسی تأثیر پودر پیاز خوراکی بر رشد، بازماندگی و شاخصهای تغذیه ای ماهی قرمز حوض طی مدت هشت هفته انجام شد .
1/16±0/ 1 درصد به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار افزوده شد. ماهیان با میانگین وزن اولیه 09 / 1 و 5 ،0/5 ، پودر پیاز در سطوح مختلف 0
گرم در مخازن توزیع و تا حد سیری تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش عملکرد رشد تغذیه و بقا مورد بررسی قرار گرفتند. تفاوت معنیداری در
0 درصد پودر پیاز نسبت به سایر تیمارها بهتر بود . / عملکرد رشد و تغذیه بین تیمارها وجود نداشت، اگرچه کارایی رشد و تغذیه در تیمار 5
0 درصد پودر پیاز مشاهده / بیشترین درصد بازماندگی در تیمار 5 .(P<0/ 0 درصد پودر پیاز بدست آمد ( 05 / بیش ترین نرخ زندهمانی در تیمار 5
در مجموع به نظر میرسد بهترین عملکرد رشد و کارایی تغذیه مربوط ماهیان .(P<0/ شد که نسبت به تیمار شاهد تفاوت معنیداری نشان داد ( 05
0 درصد پودر پیاز میباشد. / تغذیه شده با جیره حاوی