:: دوره 5، شماره 1 - ( 1-1397 ) ::
جلد 5 شماره 1 صفحات 52-41 برگشت به فهرست نسخه ها
نقش حشرات در جیره ی غذایی آبزیان: مطالعه موردی سوسک زرد آرد (میلورم) Tenebrio molitor L. (Coleoptera: Tenebrionidae)
عباس ارباب
دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده:   (3115 مشاهده)
حشرات فراوان ترین موجودات شناخته شده می باشند. 5 درصد آنها آبزی بوده و نقش مهمی را در شبکه های غذایی زیستگاه های آبی بازی می کنند. سوسک زرد آرد یکیازمعدود حشراتی در دسترسی است از ویژگی های کم نظیری مانند پرورش انبوه ارزان، چرخه زندگی کوتاه، سازگار با محیط زیست و همخوانیترکیبات تشکیل دهنده ی با نیاز های ماهی برخوردار است. لارو زنده وخشک آن به ترتیب دارای بیش از 50 و 20 درصد پروتئین می باشند و اسید های چرب غیر اشباع بخش قابل توجهی از چربی های تشکیل دهنده آن را تشکیل می دهند. بررسی های محققین نشان می دهد این حشره می تواند در آینده نزدیک یکی از منابع تامین کننده ی نیاز های غذایی صنعت آبزی پروری خصوصا آبزیان زینتی باشد.
 
واژه‌های کلیدی: حشرات، سوسک زرد آرد، آرد ماهی، جیره غذایی آبزیان
متن کامل [PDF 736 kb]   (4442 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/9/26 | پذیرش: 1396/10/17 | انتشار: 1397/2/4


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 1 - ( 1-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها