Ornamental Aquatic
آبزیان زینتی
3
Agriculture
http://ornamentalaquatics.ir
1
admin
2423-4575
2423-4575
8
10.22034
14
8888
13
fa
jalali
1394
10
1
gregorian
2016
1
1
2
4
online
1
fulltext
fa
استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی در آبزیپروری
تخصصي
Special
پژوهشي
Research
<p dir="RTL">افزودن آنتی­اکسیدان به مواد غذایی از موثرترین شیوه­های کاهش سرعت اکسیداسیون چربی­ها است. این شیوه به­طور گسترده­ای برای افزایش میزان ماندگاری مواد غذایی و بهبود پایداری لیپیدها و غذاهای لیپیدی و به تبع آن جلوگیری از افت خصوصیات حسی و ارزش تغذیه­ای آن­ها مورد استفاده قرار می­گیرد. در لیپیدها به­دلیل این که در مرحله انتشار اکسیداسیون منجر به تشکیل واکنش رادیکال آزاد می­شود، استفاده از آنتی­اکسیدان­ها جهت کاهش سرعت اکسیداسیون معمول است. به طوری­که این مواد رادیکال­های آزاد را محصور کرده و از پیشرفت اکسیداسیون جلوگیری می­نماید. کاربرد آنتی­اکسیدان­ها در مواد غذایی یکی از موثرترین شیوه­های کاهش اکسیداسیون لیپیدها و افزایش عمر نگه­داری غذاهای لیپیدی و بنابراین جلوگیری از کاهش کیفیت حسی و تغذیه­ای آن­هاست<span dir="LTR">.</span> افزودن آنتی­اکسیدان­ها در مراحل فراوری را می توان استراتژی موفقی برای جلوگیری از فساد در فیله و ماهیان چرخ شده به­شمار آورد. از این رو در ا تحقیق حاضر به‏ بررسی برخی از آنتی­اکسیدان­های طبیعی و مصنوعی و مقایسه اثرات آن­ها نسبت به یکدیگر پرداخته شد که در پایان با توجه به عدم انتشار گزارشی مبنی بر اثرات سوء ناشی از استفاده آنتی­اکسیدان­های طبیعی (عصاره­های گیاهی)، استفاده از این نوع آنتی­اکسیدان­ها در آبزی پروری و از جمله در پرورش ماهیان زینتی توصیه می­گردد. </p>
آنتیاکسیدان, فرآوردههای شیلاتی, اکسیداسیون, عصاره گیاهی.
17
32
http://ornamentalaquatics.ir/browse.php?a_code=A-10-1-43&slc_lang=fa&sid=1
محمد
سوداگر
Sudagar_m@yahoo.com
1003194753284600113
1003194753284600113
Yes
حمیده
ذکریائی
1003194753284600114
1003194753284600114
No