TY - JOUR T1 - Effect of dietary onion (Allium cepa L.) powder on some hematological parameters of Goldfish (Carassius auratus) TT - تجویز خوراکی پودر پیاز (Allium cepa) روی برخی شاخص‏های خونی ماهی قرمز حوض (Carassius auratus) JF - ornamaqu JO - ornamaqu VL - 2 IS - 1 UR - http://ornamentalaquatics.ir/article-1-37-fa.html Y1 - 2015 SP - 11 EP - 16 KW - Onion powder KW - Immune stimulant KW - Blood Indices KW - Goldfish. N2 - این تحقیق با هدف بررسی تأثیر پودر پیاز خوراکی بر شاخص­های خونی ماهی قرمز حوض طی مدت هشت هفته انجام شد. پودر پیاز در سطوح مختلف0، 5/0، 1 و 5/1 درصد به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار افزوده شد. ماهیان با میانگین وزن اولیه 09/0±16/1 گرم در مخازن توزیع و تا حد سیری تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش شاخص­های خونی (هموگلوبین، هماتوکریت، تعداد گلبول‏های سفید و قرمز) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاکی از افزایش شاخص­های خونی در ماهیان تغذیه شده با پود پیاز بود و به‏طور معنی­داری میزان هماتوکریت در تیمار حاوی 5/0 و 1 درصد پودر پیاز نسبت به گروه شاهد افزایش یافت (05/0P M3 ER -