@ARTICLE{Akrami, author = {Rigi, F and Gharaei, A and Ghafari, M and Akrami, R and }, title = {Effect of dietary onion (Allium cepa L.) powder on some hematological parameters of Goldfish (Carassius auratus)}, volume = {2}, number = {1}, abstract ={این تحقیق با هدف بررسی تأثیر پودر پیاز خوراکی بر شاخص­های خونی ماهی قرمز حوض طی مدت هشت هفته انجام شد. پودر پیاز در سطوح مختلف0، 5/0، 1 و 5/1 درصد به ازای هر کیلوگرم جیره تجاری بیومار افزوده شد. ماهیان با میانگین وزن اولیه 09/0±16/1 گرم در مخازن توزیع و تا حد سیری تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش شاخص­های خونی (هموگلوبین، هماتوکریت، تعداد گلبول‏های سفید و قرمز) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاکی از افزایش شاخص­های خونی در ماهیان تغذیه شده با پود پیاز بود و به‏طور معنی­داری میزان هماتوکریت در تیمار حاوی 5/0 و 1 درصد پودر پیاز نسبت به گروه شاهد افزایش یافت (05/0P }, URL = {http://ornamentalaquatics.ir/article-1-37-fa.html}, eprint = {http://ornamentalaquatics.ir/article-1-37-fa.pdf}, journal = {Ornamental Aquatic}, doi = {}, year = {2015} }