:: دوره 4، شماره 4 - ( 10-1396 ) ::
جلد 4 شماره 4 صفحات 47-55 برگشت به فهرست نسخه ها
بهبود مدیریت و ترویج روش‌های تولید و مصرف غذای زنده برای تغذیه آبزیان پرورشی
سید محمد صلواتیان ، حسین عینی دیوشلی
- موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
چکیده:   (701 مشاهده)

با ارزیابی و بررسی چشمی ، ذره بینی و میکروسکوپی هر اکوسیستم آبی می توان موجودات زیادی را مورد مطالعه قرار داد در این میان لارو شیرونومیده نیز به عنوان یک آبزی از نظر تولیدات طبیعی در هرم تغذیه آبزیان  قرارداشته و از نظر شیلاتی با توجه به ضریب تبدیل غذایی و مهاجرت عمودی از کف به طرف سطح استخر های پرورش بعنوان یک شاخص از وضعیت کیفی اکسیژن در بستر استخر جویا و پیش بینی های لازم را نمود. لذا با توجه به فراوانی آن ها در محیط های آبی داخلی و ارزش غذایی بالای آن ها و توجه به رو ش های تولید و افزایش آن ها در سیستم های تکثیروپرورش آبزیان روش ساخت آشیانه و استفاده از رژیم نوری و مواد آلی در استخر خاکی مورد پژوهش قرار گرفت که در پایان با توجه به نمونه برداری و بررسی های انجام شده و نتایج بدست آمده بیشترین تعداد لارو شیرو نومیده از منطقه ساخت آشیانه ،و کمترین تعداد لارو شیرونومیده از منطقه ای که از نور کمتری برخوردار بوده، بدست آمد ودر نتیجه بکارگیری روش ابداعی بطور قابل توجه ای سبب افزایش جذب پشه های شیرونومیده می شود. بنابراین ساخت و استفاده از روش ابداعی به منظور افزایش لارو شیرونومیده در استخر های پرورش بچه ماهیان و میگو توصیه می گردد.

واژه‌های کلیدی: بهبود مدیریت، غذای زنده، روشهای تولید، تغذیه آبزیان پرورشی
متن کامل [PDF 537 kb]   (376 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۵/۴/۴ | پذیرش: ۱۳۹۶/۱۰/۱۹ | انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۹


XML     Print



دوره 4، شماره 4 - ( 10-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها