معرفی ویژگیهای زیستی ماهی قرمز (Carassius auratus, Linnaeus, 1785) در ایران و بررسی پتانسیلهای تکثیر و پرورش آن
|
علیرضا رادخواه ، سهیل ایگدری |
|
|
چکیده: (4146 مشاهده) |
امروزه پرورش و نگهداری ماهیان زینتی یکی از مهمترین سرگرمیهای محبوب در سراسر دنیا میباشد. ماهی قرمز یا طلایی (Carassius auratus) به عنوان یکی از معمولترین ماهیان زینتی در ایران به شمار میرود. حضور این ماهی در سفره هفتسین یکی از سنتهای قدیم ایرانیان است که از گذشتههای دور مرسوم بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی ویژگیهای زیستشناسی ماهی قرمز در ایران و همچنین بررسی پتانسیلهای تکثیر و پرورش آن به اجرا درآمد. مرور منابع و اطلاعات به دست آمده نشان داد که ماهی قرمز یا طلایی پراکنش گستردهای در آبهای داخلی ایران داشته است. این گونه به دلیل مقاومت بالا نسبت به عوامل نامساعد محیطی و همچنین رنگ جذاب و تنوع شکلی آن از رایجترین گونههای زینتی در ایران و سایر نقاط جهان محسوب میشود. مطالعه حاضر میتواند اطلاعات مفیدی در ارتباط با ویژگیهای زیستی ماهی قرمز شامل پراکنش، تغذیه، رشد، تولیدمثل و غیره فراهم آورد.
|
|
واژههای کلیدی: ماهی قرمز، ماهیان زینتی، انگل، پرورش، ایران. |
|
متن کامل [PDF 695 kb]
(2821 دریافت)
|
نوع مطالعه: پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1395/3/18 | پذیرش: 1397/4/31 | انتشار: 1397/4/31
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|