معرفی صفات ریختشناسی و مراحل تکوین لاروی ماهی آروانا(Arowana)
|
محمد سوداگر*، عاطفه کارامد، حمیده ذکریائی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
|
چکیده: (4633 مشاهده) |
ماهی آروانا یکی از معروفترین و. زیباترین گونههای آکواریومی و گوشتخوار میباشد که در رنگهای متفاوت یافت میشود. تغذیه این ماهی از میگوهای فریز شده، کرمهای خونی و لارو ماهیان کوچکتر میباشد. این گونه با ارزش در سطوح بالایی اب شنا کرده و پرشهای بلند از خصوصیات غریزی و خصلتهای طبیعی آنها به شمار میرود. ماهی آروانا از جمله گونههای تخمگذار بوده که لاروهای آنها دارای کیسه زرده بسیار بزرگی میباشد. مدت زمان لازم برای عبور از مرحله لاروی 7 تا 8 هفته بوده که در این مدت نوزاد از اندوخته غذایی بسیار بزرگی که همراه دارد، تغذیه مینماید. هدف از تحقیق حاضر، بررسی خصوصیات ریختشناسی و تبیین مراحل تکوین لاروی ماهی آروانا و معرفی آن به عنوان گونه ای مهم از خانواده بسیار بزرگ ماهیان زینتی و تجاری با ارزش می باشد. |
|
واژههای کلیدی: ماهی آروانا، ریختشناسی، تکوین، پرورش لاروی. |
|
متن کامل [PDF 6255 kb]
(3264 دریافت)
|
نوع مطالعه: پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1395/5/4 | پذیرش: 1395/5/4 | انتشار: 1395/5/4
|
|
|
|