:: دوره 3، شماره 2 - ( 4-1395 ) ::
جلد 3 شماره 2 صفحات 17-24 برگشت به فهرست نسخه ها
معرفی صفات ریخت‌شناسی و مراحل تکوین لاروی ماهی آروانا(Arowana)
محمد سوداگر، عاطفه کارامد، حمیده ذکریائی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (1922 مشاهده)

ماهی آروانا یکی از معروف­ترین و. زیباترین گونه­های آکواریومی و گوشت­خوار می­باشد که در رنگ­های متفاوت یافت می­شود. تغذیه این ماهی از میگوهای فریز شده، کرم­های خونی و لارو ماهیان کوچک­تر می­باشد. این گونه با ارزش در سطوح بالایی اب شنا کرده و پرش­های بلند از خصوصیات غریزی و خصلت­های طبیعی آن­ها به شمار می­رود. ماهی آروانا از جمله گونه­های تخم­گذار بوده که لاروهای آن­ها دارای کیسه زرده بسیار بزرگی می­باشد. مدت زمان لازم برای عبور از مرحله لاروی 7 تا 8 هفته بوده که در این مدت نوزاد از اندوخته غذایی بسیار بزرگی که همراه دارد، تغذیه می­نماید. هدف از تحقیق حاضر، بررسی خصوصیات ریخت­شناسی و تبیین مراحل تکوین لاروی ماهی آروانا و معرفی آن به­ عنوان گونه ­ای مهم از خانواده بسیار بزرگ ماهیان زینتی و تجاری با ارزش می­ باشد.

واژه‌های کلیدی: ماهی آروانا، ریخت‌شناسی، تکوین، پرورش لاروی.
متن کامل [PDF 6255 kb]   (1845 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۵/۵/۴ | پذیرش: ۱۳۹۵/۵/۴ | انتشار: ۱۳۹۵/۵/۴


XML     Print



دوره 3، شماره 2 - ( 4-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها