[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
شماره آینده::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه نمایه کننده
..
:: دوره 4، شماره 3 - ( 7-1396 ) ::
جلد 4 شماره 3 صفحات 6-1 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر دما و غلظت جلبک Dunaliella salina بر بقاء Artemia urmiana بالغ در طول دوره های مختلف حیات شرایط آزمایشگاهی
حمیده امیراسدی موالو ، آرش جوانشیر خوئی* ، هادی پورباقر
دانشگاه تهران
چکیده:   (3970 مشاهده)

از آنجا که آرتمیا به عنوان غذای زنده در تغذیه اکثر ماهیان زینتی نقش بسیاری دارد لذا بررسی رشد بهینه و شرایط مطلوب بقای  این گونه مفید  برای  تولید و پرورش بهینه آن بسیار حائز اهمیت می باشد. در این تحقیق به منظور بررسی بقاء و طول عمر Artemia urmiana  بالغ در طول دوره های مختلف حیات، اثرات فاکتورهای دما در دو محدوده دمایی 20و 27 درجه سانتی گراد و دو غلظت جلبک Dunaliella salina با تراکم 500،000 و 1،600،000 سلول در هر لیتر و در شوری 60 میلی گرم در لیتر در چهار تیمار و در شرایط آزمایشگاهی بررسی گردید. آزمون تجزیه واریانس یک طرفه نشان داد که تفاوت طول عمر در دوره تولید مثل بین تیمارها معنی دار نبوده است. همچنین در غلظت بالای جلبکی - در هر دو محدوده حرارتی - به نظر میرسد طول عمر کاهش یافته است. با مشاهده نتایج بدست آمده از اثر فاکتور دما مشخص شد که طول عمر در دوره تولید مثل در درجه حرارت 20 درجه سانتی گراد بیشتر از درجه حرارت 27 درجه سانتی گراد بوده است.آنالیز آماری  هیچ ارتباط معنی داری بین طول عمر یا بقاء آرتمیا در دما های مختلف نشان نداد.

واژه‌های کلیدی: کلمات کلیدی: Artemia urmiana، میزان مرگ و میر، جلبک Dunaliellasalina، طول عمر، درجه حرارت
متن کامل [PDF 547 kb]   (1796 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/2/17 | پذیرش: 1396/8/16 | انتشار: 1396/8/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

amirasadi mavaloo H, javanshir khoii A, poorbagher H. Effect of temprature and Dunaliella salina concentration on Artemia urmiana adult during diffrent stages of life in vitro conditions. 3 2017; 4 (3) :1-6
URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-83-fa.html

امیراسدی موالو حمیده، جوانشیر خوئی آرش، پورباقر هادی. بررسی اثر دما و غلظت جلبک Dunaliella salina بر بقاء Artemia urmiana بالغ در طول دوره های مختلف حیات شرایط آزمایشگاهی. آبزیان زینتی. 1396; 4 (3) :1-6

URL: http://ornamentalaquatics.ir/article-1-83-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 3 - ( 7-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی-ترویجی آبزیان زینتی Journal of Ornamental Aquatics
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645